Τραγωδία στα Γλυκά Νερά

[ ARTI news / Ελλάδα / 12.09.19 ]

Συγκλονίζει η τραγωδία στα Γλυκά Νερά με ένα κοριτσάκι μόλις δυο μηνών να χάνει τη ζωή του, όταν το ροτβάιλερ της οικογένειας το άρπαξε με τα δόντια του και το χτυπούσε στους τοίχους και τα έπιπλα.

Τραγική μορφή η μητέρα του βρέφους η οποία βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το κοριτσάκι. Στην κατάθεση που έδωσε η τραγική μητέρα αναφέρει πως «ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πολύ που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα”.

Η γυναίκα κατάφερε να βγάλει από τα δόντια του ροτβάιλερ το αγγελούδι της και ως νοσηλεύτρια προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε το παιδί στο Παίδων Πεντέλης σε μια απέλπιδα προσπάθεια να το σώσει. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν το παιδί αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο διαδίκτυο έχει αναπτυχθεί ένας διάλογος για τη συμπεριφορά του σκύλου και τη στάση όλων εκείνων που κρατούν ανεκπαίδευτα και φυλακισμένα σκυλιά στα μπαλκόνια... Καλό θα ήταν να γίνει μία ψύχραιμη συζήτηση, όχι την ώρα της τραγωδίας, και να μην ξεχασθεί το θέμα όταν οι προβολείς σβήσουν...