Τα παιδιά της Υεμένης είναι αόρατα;

[ ARTI news / Κόσμος / 14.09.19 ]

O πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία χαρακτήρισε σήμερα «απαράδεκτες» τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) εναντίον σαουδαραβικών πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Aramco, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβαν οι Χούτι, η οργάνωση της Υεμένης. Για τους βομβαρδισμούς στην Υεμένη; Τίποτα. Για τα χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν από πείνα και χολέρα, τίποτα!

Διαβάστε: «Θα χαθούν αθώοι άνθρωποι» αναφέρει η ανακοίνωση, λες και δεν χάνονται κάθε μέρα στην Υεμένη είτε από βόμβες είτε από πείνα άμαχοι, μικρά παιδιά. Αλλά όταν μιλούν για ανθρώπους οι Αμερικανοί εννοούν μόνο τους Σαουδάραβες, και πρωτίστως τα… αθώα πετρέλαιά τους!

Ιδού η ανακοίνωση: «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν σφόδρα τις σημερινές επιθέσεις από drones εναντίον πετρελαϊκών εγκαταστάσεων στο Αμπκάικ και το Χουράις. Οι επιθέσεις αυτές εναντίον σημαντικών υποδομών θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές αμάχων, είναι απαράδεκτες και αργά ή γρήγορα θα έχουν ως αποτέλεσμα να χαθούν αθώοι άνθρωποι». 

Άραγε, τα παιδιά της Υεμένης που χάνονται τώρα είναι αόρατα, δεν τα βλέπουν οι Αμερικανοί;

Η ανακοίνωση από μόνη της προκαλεί αγανάκτηση.

Θυμίζουμε και το γεγονός της μη δημοσιοποίησης της έκθεσης των εμπειρογνωμώνων του ΟΗΕ όπου κατονομάζονται χώρες και άτομα ως εγκληματίες πολέμου.

Είναι πλέον φανερό ότι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο η αλήθεια για τα εγκλήματα που συντελούνται αποκρύπτονται.

Για την "αλήθεια" θα είναι το επόμενο "αντάρτικο"...