Ρατσιστικός οχετός από οργάνωση της ΟΝΝΕΔ

[ ARTI news / Ελλάδα / 13.10.19 ]

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και κυβερνά! Αυτό αποδεικνύει το περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης προς τον υπουργό ΠροΠο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την οποία αντιτίθεται στην εγκατάσταση προσφύγων στο χώρο του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ. Λόγος ξενοφοβικός, ρατσιστικός, χρυσαυγίτικος!

Μερικές χαρακτηριστικές φράσεις της εμετικής επιστολής:

 -«Η ύπαρξη ανάλογων ευάλωτων ομάδων(σ.σ. δηλαδή προσφύγων) θα προσελκύσει εγκληματίες». Γλώσσα δηλητηριώδης. Μίσος απίστευτο. Πιο ρατσιστής πεθαίνεις.

-Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης αναφέρεται σε κίνδυνο πανδημίας στην περιοχή, κρούοντας τον «κώδωνα του κινδύνου» για εμφάνιση φυματίωσης και ευλογιάς «και άλλων ασθενειών». Ξενοφοβία χειρότερη κι απ’ αυτή της Χρυσής Αυγής. Οι πρόσφυγες είναι οι λεπροί της εποχής στα διεστραμμένα μυαλά και τις σάπιες ψυχές των «νέων» του κυβερνητικού κόμματος.

-Η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης υποστηρίζει ότι «αν όντως οι μελλοντικοί τρόφιμοι μετανάστες είναι ανήλικοι, θα χρειαστεί να πάνε σχολείο» και καταλήγει ότι αν ο αριθμός των παιδιών αυτών «είναι παραπάνω ανά τάξη, τότε και τα υπόλοιπα παιδιά είναι καταδικασμένα να μη μάθουν γράμματα. Τα δικά μας παιδιά». Εδώ καταστρατηγείται η διεθνής υποχρέωση που απορρέει από τις συμβάσεις για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Και εισάγονται η διάκριση των «δικών μας παιδιών» και των παιδιών «των άλλων».

-Οι «νέοι» του κυβερνητικού κόμματος ανησυχούν για το «πως θα αντιμετωπίσουμε τα σεξουαλικά πειράγματα των νεαρών μουσουλμάνων έναντι των Ελληνίδων μαθητριών μας που για τα πρότυπα τους τις θεωρούν χαλαρών ηθών λόγω διαφορετικού ντυσίματος», καταλήγοντας ότι «δε θα δεχτούμε την αλλοίωση του πατρογονικού μας πολιτισμού». Μόλις χθες ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα ευρωπαϊκής έρευνας σύμφωνα με την οποία το 60% των γυναικών στην Ευρώπη υπέστη σεξουαλική βία στην εργασία. Αυτός είναι ο περίφημος «ευρωπαϊκός πολιτισμός», ο… «πατρογονικός»!  

Είναι πλέον φανερό ότι η Χρυσή Αυγή όντως εξαφανίστηκε, γιατί «κρύφτηκε» στο εσωτερικό της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ.