«Γκασμάδες, Τουρκόσποροι...»

[ ARTI news / Ελλάδα / 26.02.20 ]

«Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας Γ@@@@σουμε!». Αυτά φώναζαν, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα της Λέσβου mplokia.gr, χτες το βράδυ από τα υψώματα κάτω από την περιοχή της Καράβας οι διμοιρίες των ΜΑΤ, στους κατοίκους του νησιού. 

Νεαροί άνδρες σε κατάσταση αμόκ, βρίζουν τους κατοίκους της Λέσβου.

Θυμίζουμε ότι «τουρκόσπορους» αποκαλούσαν τους τραγικούς πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και άλλων περιοχών. Οι ματατζήδες μέσα από τον έκδηλο ρατσισμό τους ξύνουν τις μνήμες, που μαρτυρούν ότι η προσφυγιά μας κατοικεί, ότι όλοι είμαστε ξένοι. Και ότι η συμφιλίωση με την ξενότητα είναι στην πραγματικότητα η συμφιλίωση με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Όσο για τους «Γκασμάδες», να πληροφορήσουμε ότι η Λέσβος ονομάσθηκε «Γκασμαδία» από τον γκασμά που έριξαν οι φαντάροι σκάβοντας τα διάφορα «οχυρωματικά έργα» μετά το 1974.  "Γκασμάδες" συνεπώς ήταν οι φαντάροι...   

Όσο για το θα σας «γ@μ@σουμε», οι ματατζήδες μας θυμίζουν τους κουκουλοφόρους της ΚουΚλουξΚλαν που έκαναν επιδρομές ξυλοφορτώματος εναντίον των ομοφυλόφιλων, τους οποίους στη συνέχεια βίαζαν, αποδεικνύοντας σύμφωνα με τον Χέγκελ ότι και οι ίδιοι ήταν ομοφυλόφιλοι (αντιθετικός προσδιορισμός).

Οι κάτοικοι των νησιών εκπέμπουν S.O.S. Κινδυνεύουν από τα αφηνιασμένα ακροδεξιά... ρόμποκοπ!