Λίτσα Πατέρα: Τ' άστρα φταίνε για τη δολοφονία της Καρολάιν

[ ARTI news / Ελλάδα / 22.07.21 ]

 Αναρωτιόμαστε γιατί μεγάλη μερίδα πολιτών έχει πάρει διαζύγιο από τη λογική και συνδέεται στενά με τον παραλογισμό. Εκπαιδεύεται καθημερινά σ' αυτό, όχι μόνο από φασίζοντα, αλλά και από σοβαρά μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες. 

Διαβάζω, φερ' ειπείν, πως η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «You Weekly» και "αποκάλυψε"(έτσι είπε) ότι ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, και πως αυτό θα γινόταν ούτως ή άλλως! «Κοιτάζοντας τον χάρτη της, παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, την ίδια κατάληξη θα είχε  γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ "χτυπημένη". Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος», είπε η Λ. Πατέρα.

Αυτή η φοβερή απόφανση της αστρολογίστρας αναπαράχθηκε από ιστολόγια και ηλεκτρονικές σελίδες εφημερίδων δίκην θέσφατου! Ήταν γραμμένο λέει στ’ άστρα! Άρα ο δολοφόνος της Καρολάιν ήταν ένα πιόνι της μοίρας, δεν έφταιγε αυτός, αλλά η αστρική συγκυρία!

Γι' αυτό όποιος μιλάει για γυναικοκτονία, όποιος αναφέρεται στην κουλτούρα του ανδρισμού και της πατριαρχίας είναι ένας ανόητος!

Σύμφωνα με την κα. Πατέρα όλα είναι “καταγραμμένα” στον αστρολογικό χάρτη, όλα είναι κισμέτ! Πέραν τούτου ουδέν.

Ύστερα διαπορούμε για το μεγάλο ποσοστό της συνομωσιολογίας, για τα απίστευτα επιχειρήματα των ανεμβολίαστων, για τους χρυσαυγίτες που εξακολουθούν να είναι εδώ, ενισχυμένοι από “αναλυτές άστρων”, οι οποίοι φιλοξενούνται σε κανάλια που πληρώνει η κυβέρνηση για να προωθούν (υποτίθεται) την ανάγκη του εμβολιασμού!

Δεν έχουμε χαΐρι αδέρφια. Το λένε οι αστρολογικοί χάρτες της κας. Πατέρα, μαζί και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που πληρώνει τα κανάλια για να λένε τη... μοίρα μας, για να ρίχνουν μαύρο σκοτάδι στα μυαλά μας...