Κοράκια και ΜΑΤ βγήκαν παγανιά και κάνουν εξώσεις

[ ARTI news / Ελλάδα / 27.07.23 ]

Την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται, τα κοράκια βγήκαν παγανιά και με τη συνδρομή των ΜΑΤ αλλά και πυροσβεστικών δυνάμεων (!) επιχειρούν να πετάξουν στο δρόμο λαϊκές οικογένειες στα Πατήσια και στην Καισαριανή.

Στην οδό Πολυλά στα Πατήσια της Αθήνας, γίνεται έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 800 ευρώ. 

Κάτοικοι της γειτονιάς έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι για να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή τους, ενώ τα Ματ έχουν αποκλείσει το δρόμο.

Το εκπληκτικό είναι ότι την ώρα που η χώρα καίγεται και υπάρχουν καταγγελίες για ελλείψεις σε πυροσβεστικές δυνάμεις, μέσα και εξοπλισμό, στο σημείο της έξωσης στην οδό Πολυλά στα Πατήσια έχουν φτάσει 3 πυροσβεστικά οχήματα, με την υποκριτική δικαιολογία να «προστατεύσουν» αυτόν που του πλειστηριάζουν το σπίτι να μην αυτοκτονήσει. Πρόκειται όπως καταγγέλλουν συνδικαλιστές και κάτοικοι για μέγιστη υποκρισία.

Καισαριανή

Μαζική κινητοποίηση πραγματοποιείται τώρα από μαζικούς φορείς της Καισαριανής για να αποτρέψουν την έξωση φτωχού βιοπαλαιστή  από την εταιρεία doValue.

Το σπίτι που βγήκε στο σφυρί από τα κοράκια είναι η πρώτη κατοικία. Ο βιοπαλαιστής έχει καταθέσει αίτηση σύνταξης την οποία ακόμη δεν έχει πάρει.  Πριν λίγες μέρες στάλθηκε χαρτί για βίαιη έξωση, σε περίπτωση που δεν εγκαταλείψει το σπίτι του στις 27 Ιούλη, δηλαδή σήμερα.