Η εταιρεία «do Value» πετάει στο δρόμο τετραμελή οικογένεια

[ ARTI news / Ελλάδα / 30.11.22 ]

Μία ακόμα κινητοποίηση γίνεται έξω από τα γραφεία της εταιρείας (servicer) «do Value» στην Καλλιθέα προκειμένου να μη προχωρήσει ο πλειστηριασμός σπιτιού 52 τετραγωνικών τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι. Η τετραμελής οικογένεια «βρέθηκε σε αδυναμία να πληρώσει κάποιες δόσεις», με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι στο οποίο κατοικεί. Μάλιστα, η «do Value» «ζητάει για να σταματήσει τον πλειστηριασμό 25.000 ευρώ».

«Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η επίθεση στον λαό. Να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί και να γίνουν ρυθμίσεις δόσεων που να μπορούν να ανταποκριθούν οι οφειλέτες, με διαγραφή όλων των τόκων και κουρέματος του κεφαλαίου, χωρίς προκαταβολές και εκβιασμούς. Προστασία εδώ και τώρα της πρώτης κατοικίας», υπογραμμίζει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Σύμφωνα με ανάρτηση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών, μετά την δυναμική παρέμβαση κατοίκων, μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, φορέων και σωματείων, έξω από την εταιρεία "Do Value" στην Καλλιθέα, η εταιρεία ανακοίνωσε την αναστολή του πλειστηριασμού.

*πληροφορίες και φωτογραφία από 902.gr