Εφημερίδες: Της Novartis

[ ARTI news / Ελλάδα / 04.11.19 ]

 -Το έγγραφο Τουλουπάκη για το Σκάνδαλο Novartis έχει διαφορετική ανάγνωση για τις αντιπολιτευόμενες και της φιλοκυβερνητικές εφημερίδες: «Ρασπούτιν και το FBI! Καταρρέει η θεωρία της σκευωρίας», γράφει η ΕΦΣΥΝ. Αντίθετα, ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ γράφει «Ομολογία της σκευωρίας».  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σημειώνει: «Καταρρίπτεται η θεωρία της δήθεν σκευωρίας: Το έγγραφο Τουλουπάκη επιβεβαιώνει το τεράστιο σκάνδαλο Novartis!» Ενώ η ΚΟΝΤΡΑ αναγγέλλει: «Έχουμε έγγραφα ξένων αρχών που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα»

Στο κύριο άρθρο της η ΕΦΣΥΝ αναφέρει ότι αυτοί που διέρρευσαν το έγγραφο που επιβεβαιώνει ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες κατέθεσαν και στο FBI, έπεσαν στην παγίδα που έστησαν, αφού έτσι αποδεικνύεται ότι οι μαρτυρίες είχαν ελεγχθεί και εκτός Ελλάδας, άρα δεν υπάρχει σκευωρία!

-Το Προσφυγικό είναι θέμα σε όλες τις εφημερίδες: ««Ακροδεξιά εξέγερση» από τα νησιά έως τη Β. Ελλάδα», γράφει η ΕΦΣΥΝ. Ενώ η γνωστή φασιστιφυλλάδα προτρέπει σε «ξεσηκωμό των πατριωτών».

-Η ΕΣΤΙΑ γράφει και για πιθανή «απαγόρευση συγκεντρώσεων.  Επίσης στην πρώτη σελίδα και υπό τον τίτλο «Στην Αθηναϊκή Λέσχη με τον πρίγκηπα» ο διευθυντής της εφημερίδας Μανώλης Κοττάκης κάνει μία απίστευτη αγιογραφία στον Νικόλαο Γλύξμπουργκ. Ο δημοσιογράφος δεν γράφει τέως πρίγκηπας αλλά σκέτο «πρίγκηπας». Ως γνωστόν ο Κοττάκης συμμετείχε με άλλους 4 δημοσιογράφους σε συνάντηση με τον Νικόλαο. Θα κάνει πολιτικό κόμμα ο πρώην; Ποιος ξέρει. Τα άλλα: Για το ελληνικό χώμα μέσα στο πλαστικό κοντάρι της σημαίας που του έδωσε ο μανάβης «νοσταλγός του στέμματος» στην κηδεία της Φρειδερίκης, που δείχνουν ότι «κάτι ελληνικό υπάρχει μέσα του»!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Σκάνδαλο Novartis: Ρασπούτιν και το FBI! Καταρρέει η θεωρία της σκευωρίας

ΚΟΝΤΡΑ: «Έχουμε έγγραφα ξένων αρχών που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα»

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Ομολογία της σκευωρίας

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Φορολογικό νομοσχέδιο: Χάνει πάλι η μεσαία τάξη

ΤΑ ΝΕΑ: Ακίνητα: Που πάνε οι τιμές με το πάγωμα του ΦΠΑ

ΕΣΤΙΑ: Αποζημιώσεις για ζημιές και τραυματισμούς θα πληρώνουν οι διαδηλωτές: Στο τραπέζι Μητσοτάκη η πρότασις Αλιβιζάτου: Προβλέπει απαγόρευση συγκεντρώσεων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ξεπαγώνουν αυξήσεις (και) για παλιές συντάξεις