Εφημερίδες: Σκανδαλίζει η συγκάλυψη...

[ ARTI news / Ελλάδα / 19.09.19 ]

 

Όλες οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες είναι στην ίδια «γραμμή»: «Σκευωρία η Novartis». Η δίωξη ήταν προαποφασισμένη επιμένουν στη σκληρή σαμαρική, ακροδεξιά γραμμή τα ΝΕΑ  και ότι «ιθύνων νους ο Τσίπρας εκτελεστικός βραχίονας ο Παπαγγελόπουλος».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που εκφράζει το «μη σαμαρικό» περιβάλλον του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στο κύριο άρθρο της αναφέρεται στην «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής» το 1989 και τη λήξη το 1993 που επέτρεψε την συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων ώστε να «ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα», να εκλέξει δύο προέδρους και να αναθεωρήσει το Σύνταγμα.

Ο Κώστας Ιορδανίδης σε άρθρο του στην πρώτη σελίδα της ίδιας εφημερίδας με τίτλο «Τη εξαιρέσει Τσίπρα»  αναφέρεται ομοίως στο θέμα της δίωξης του Αλέξη Τσίπρα και ότι ο Μητσοτάκης δεν θέλει με τη δίωξή του να συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφέρεται επίσης στον Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι κυρίαρχος και θα απομακρύνει κάθε «παλιό» και αναχρονιστικό»!(arti_)

Ο Φιλελεύθερος ισχυρίζεται ότι ο Τσίπρας θα στηρίξει τον «Ρασπούτιν
 γιατί τον φοβάται. Υπενθυμίζουμε ότι σχόλιο της ίδιας εφημερίδας χθες υποδήλωνε ότι η ΝΔ θέλει να κάνει τον Παπαγγελόπουλο «να μιλήσει».

Η ΕΣΤΙΑ θεωρεί ότι ο φάκελλος συνολικά (συμπεριλαμβανομένου και του Παπαγγελόπουλου) θα επιστραφεί στη Δικαιοσύνη, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η ΕΦΣΥΝ και η ΑΥΓΗ κάνουν αναφορά και στο σκάνδαλο, αναδεικνύοντας τον φάκελλο Λοβέρδου.

Η ΚΟΝΤΡΑ υποστηρίζει ότι η επίθεση στον Παπαγγελόπουλο επιδιώκει να «κάψει» τις υποψηφιότητες Παυλόπουλου και Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας. (artinews)

Το ερώτημα που προκύπτει τελικά είναι: Υπάρχει σκάνδαλο Novartis; Οι φιλοκυβερνητικοί αρθρογράφει γράφουν ότι "υπάρχει ή σκάνδαλο ή σκευωρία" τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Και αφού "δεν απεδείχθη το σκάνδαλο, άρα ισχύει η σκευωρία". Η σοφιστική αυτή βασίζεται στο παλιό επιχείρημα ότι είσαι κλέφτης από τη στιγμή που συλλαμβάνεσαι με "τη γίδα στην πλάτη" ή όταν αποδεικνύεται η κλοπή. Ό,τι δεν αποδεικνύεται, ό,τι κρύβεται καλά στις οφσορ, δεν υπάρχει ως έγκλημα! Ποιον εμπαίζουν; 

 

ΤΑ ΝΕΑ: Novartis: Η δίωξη ήταν προαποφασισμένη

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο Ρασπούτιν στο μικροσκόπιο  

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Καταθέσεις φωτιά από Σαμαρά και Αγγελή για το στήσιμο της Novartis

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Σκεωρία Novartis: Τραβάτε με να… κλαίω-Ο Τσίπρας φοβάται και στηρίζει τον Ρασπούτιν

ΕΣΤΙΑ: Ο Ρασπούτιν ξεγλιστρά: γλυτώνει το ειδικό δικαστήριο-Ο φάκελος θα επιστραφεί στη δικαιοσύνη-Ο Αντώνης Σαμαράς καταγγέλλει Τσίπρα και δυσφορεί

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι δύο δικογραφίες φωτιά για τη Novartis-Επαρκή στοιχεία λέει η δικαιοσύνη ότι βρήκε για Λοβέρδο. Του καταλογίζει ότι πήρε τουλάχιστον 200.000 ευρώ από Φρουζή-Ο ευφάνταστος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αγγελής ούτε που τόλμησε να αναφέρει το όνομα του Παπαγγελόπουλου

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ιδού η σκευωρία ιδού και το σκάνδαλο

ΚΟΝΤΡΑ: Επίθεση στον Παπαγγελόπουλο με στόχο Παυλόπουλο-Καραμανλή

Η ΑΥΓΗ: Στήνουν σκευωρία… για να κρύψουν το σκάνδαλο

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: 45ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Από σήμερα ραντεβού στις κεντρικές εκδηλώσεις στο Πάρκο Τρίτση