Εφημερίδες: Η διάλυση της ΧΑ και η επώαση της Νέας Ακροδεξιάς

[ ARTI news / Ελλάδα / 07.11.19 ]

Η απολογία Μιχαλολιάκου είναι κεντρικό θέμα στα πρωτοσέλιδα τριών εφημερίδων (Η ΑΥΓΗ, ΕΦΣΥΝ, ΝΕΑ). Κι ενώ Η ΑΥΓΗ σημειώνει ότι «Η Χρυσή Αυγή (είναι) υπό διάλυση», επισημαίνει ταυτόχρονα ότι «Η Νέα Ακροδεξιά (είναι) υπό επώαση: Θεατής ο Μητσοτάκης».

-Δύο εφημερίδες, η ΕΣΤΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γράφουν για την ομιλία του Κ. Καραμανλή στο Λονδίνο (με άρωμα προεδρίας σημειώνει η δεύτερη, μανιφέστο τη χαρακτηρίζει η πρώτη).

-Η ΚΟΝΤΡΑ έχει ως πρώτο θέμα το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis.

-Πολλές εφημερίδες έχουν ως αναφορά Το «πρόσχημα για την αυταρχική παρέμβαση στο ΚΕΘΕΑ» που προέβαλε χθες ο Β. Κικίλιας.

-Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ έχει ως πρώτο θέμα την τραγωδία στη ΛΑΡΚΟ: «Έγκλημα προδιαγεγραμμένο με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων: Νεκρός από έκρηξη 55χρονος εργάτης στη ΛΑΡΚΟ-Αιτία είναι η ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος, η διαχρονική πολιτική απαξίωσης του εργοστασίου με στόχο το κλείσιμο ή την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ»

Η ΑΥΓΗ: Καρφώνει τους δικούς του για αν γλυτώσει: Η Χρυσή Αυγή υπό διάλυση

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πανικόβλητος, τους κάρφωσε όλους

ΤΑ ΝΕΑ: Αμετανόητος: Προκλητικός στην τελευταία παράσταση ο Μιχαλολιάκος

ΚΟΝΤΡΑ: Προκάλεσε σεισμό και άγρια σύγκρουση στο στούντιο του ΚΟΝΤΡΑ: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης που έσπασε την ομερτά των καναλιών της διαπλοκής.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Συναγερμό σήμανε ο Καραμανλής: Νέα ηχηρή παρέμβαση(από το Λονδίνο) με άρωμα προεδρίας

ΕΣΤΙΑ: Το λυκόφως των ηγεσιών, οι νέοι σχηματισμοί και η πρόκλησις του μεταναστευτικού: Ομιλία μανιφέστο από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο City του Λονδίνου

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έγκλημα προδιαγεγραμμένο με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων: Νεκρός από έκρηξη 55χρονος εργάτης στη ΛΑΡΚΟ-Αιτία είναι η ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος, η διαχρονική πολιτική απαξίωσης του εργοστασίου με στόχο το κλείσιμο ή την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Πρόσκληση» σε συνταξιούχους της Β. Ευρώπης

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Κέρδη και παγίδες στο νέο φορολογικό

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κλιμακωτά πρόστιμα στο Κτηματολόγιο