Άρτα: Μεγάλη συμμετοχή στο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

[ ARTI news / Ήπειρος / 11.09.22 ]

Χιλιάδες Αρτινοί και Αρτινές συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Άρτα, όπου χθες, Σάββατο, έλαβε χώρα συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα, την Βιολέτα Ικαρη και την Ασπασία Στρατηγού. Επίσης, υπήρξε αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι από τον καθηγητή κλασικής κιθάρας Βαγγέλη Καψάλη και την Φάτος Σελαμιόγλου στο τραγούδι, αλλά και λαϊκό γλέντι με τους Χαγιάλ.

Σε ομιλία του στην χθεσινή εκδήλωση ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, τόνισε ότι το Φεστιβάλ «επιβεβαιώνει στην πράξη τη στέρεη πεποίθηση και βεβαιότητα ότι ο λαός θα βρει το δρόμο του, ότι έχει τη δύναμη και μπορεί να πιστέψει στην αστείρευτη, αχρησιμοποίητη δύναμη του για να κάνει πράξη "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" τον σοσιαλιστικό κόσμο που με αυτά τα λόγια περιέγραψε με μοναδικό τρόπο ο κομμουνιστής ήρωας Νίκος Μπελογιάννης, χαρίζοντας μας το φετινό σύνθημα του Φεστιβάλ».

Ο Κώστας Παπαδάκης αφού αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές εξελίξεις και, αναπτύσσοντας τις θέσεις του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με ισχυρό ΚΚΕ και εργατικό κίνημα».