Ζητούνται επειγόντως διαφορετικοί!

[ Κώστας Κάππας / Ελλάδα / 23.01.19 ]

Ο φασισμός είναι μόνο ο σπόρος. Το πόσο καρπερό είναι το κοινωνικό χωράφι, καθορίζει το πόσο θα θεριέψει και θα γίνει δάσος ο σπόρος.

Όταν οι Εβραίοι προσπάθησαν να αποδράσουν από την ναζιστική Γερμανία το 1936, οι Καναδοί δεν τους δέχθηκαν λέγοντας "και έναν εβραίο να δεχθούμε είναι παραπανήσιος...". Οι Ελβετοί είπαν ειρωνικά "και κανέναν εβραίο να πάρουμε, πάλι πολύ είναι"... Η δικαιολογία ήταν ότι "αυτοί σκότωσαν τον Χριστούλη μας".

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται με τους πρόσφυγες. Η δικαιολογία των Ευρωπαίων είναι ότι "αυτοί θα αλλοιώσουν τον χριστιανικό μας πολιτισμό".

Εάν ο "πολιτισμός μας" μαγαριζόταν πράγματι από Εβραίους, Ρομά, πρόσφυγες, θεατρίνους, ομοφυλόφιλους, κομμουνιστές, αντιρρησίες, ΑΜΕΑ και άλλα μη-καθώς πρέπει άτομα, να είστε βέβαιοι ότι ο Φύσσας και ο Λούκμαν θα ήταν ζωντανοί και ο Θεός δεν θα ντρεπόταν για την Δημιουργία του.

Αδιάσειστη απόδειξη η ίδια η αρχαία Ιστορία μας.

Η Αθήνα, με την νοοτροπία του “όλοι οι καλοί χωράνε”, παρ’ όλους τους ομηρικούς καυγάδες της, τις προδοσίες και τις εφήμερες συμμαχίες στην Βουλή της, τις κορυφαίες σεξουαλικές ευρεσιτεχνίες της, τα οικονομικά σκάνδαλα, τα κουτσομπολιά, τα (οινο)πνευματώδη συμπόσια και την τρέλα της, άφησε τεράστια πνευματική και πολιτιστική παρακαταθήκη στην Ανθρωπότητα. Φιλοσοφία, Θέατρο, Δημοκρατία, Ακρόπολη και Έμπνευση.

Η Σπάρτη με τον μιλιταρισμό της, τις δολοφονίες ειλώτων για διασκέδαση και προπόνηση, το σεξ αποκλειστικά για τεκνοποίηση και την καθαρότητα της φυλής από ξένους και ανάπηρους, εξαφανίστηκε εντελώς από την Ιστορία. Ακόμα και ένας Λεωνίδας, ακυρώθηκε από το “πλην Λακεδαιμονίων”…

 *Ο Κώστας Κάππας είναι καθηγητής Ιατρικής Φυσικής - Ακτινοφυσικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας