Ο λαός απέτρεψε την έξωση

[ ARTI news / Ελλάδα / 11.07.22 ]

Ο λαός απέτρεψε την έξωση. Πάρθηκε αναβολή των διαδικασιών μέχρι 29/7 που θα γίνει η εκδίκαση της ανακοπής.

Νωρίτερα, κλητήρας, αστυνομία και κλειδαράς επιχείρησαν να βγάλουν από το σπίτι της την συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού.

Είναι η πρώτη και μοναδική κατοικία της Ιωάννας και το ανυπόθηκο χρέος της ανέρχονταν αρχικά σε 15.000 ευρώ κι ήταν από κάρτες.

Στο πλευρό της Ιωάννας βρέθηκε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, γείτονες, που έφραξαν με ανθρώπινο τείχος την είσοδο και απέτρεψαν την έξωση.

Σε χθεσινή, δραματική, ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η Ιωάννα Κολοβού σημείωνε πως η «Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oι βρυκόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον σαββατοκύριακο λήθαργό τους  και ζητάνε να πιούν αίμα. Στην  προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το ...πάρουν! Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με "μοχθηρή" πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου,  το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές "συναλλαγές" που κάνουν μαζί... Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη  ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται».

*Η φωτογραφία από προηγούμενη κινητοποίηση ενάντια στην έξωση