Νίσυρος: Κινδυνεύει με απέλαση γιατί κατήγγειλε τον παιδεραστή

[ ARTI news / Ελλάδα / 18.04.24 ]

Ένα 12χρονο παιδί στη Νίσυρο καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση. Η αστυνομία επιτρέπει στον παιδεραστή (διορισμένο τα τελευταία χρόνια στο αρχαιολογικό Μουσείο) να φύγει από το νησί και συλλαμβάνει τον μετανάστη πατέρα του παιδιού γιατί αίφνης βρήκαν πρόβλημα στα χαρτιά του! Έτσι λειτουργεί η αστυνομία! Αλίμονο αν είσαι φτωχός και πολύ περισσότερο μετανάστης. Έτσι λειτουργεί το πελατειακό κράτος, το υπουργείο πολιτισμού και η κυβέρνηση της ΝΔ (ποιος διόρισε τον παιδεραστή στο νησί;)

Την καταγγελία του πατέρα επιβεβαίωσε μιλώντας στο Mega ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Νισύρου, Γιάννης Κουλάκης. «…Τα πράγματα δυστυχώς από αυτά που βγαίνουν και θα βγουν και στην πορεία είναι πολύ χειρότερα, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να μιλήσω», είπε, επισημαίνοντας πως οι καταγγελίες κατά του 50χρονου αφορούν σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου, και σε σύνολο άνω των 50 παιδιών, είναι τουλάχιστον έξι αυτά που έχουν μιλήσει για κακοποίηση από τον συγκεκριμένο.

Αναφορικά με τον κίνδυνο απέλασης του καταγγέλλοντα πατέρα και τη διαμαρτυρία των κατοίκων, ο διευθυντής του σχολείου είπε «Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό το οποίο συμβαίνει στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, που παρελαύνει η διαφθορά και μετά η συγκάλυψη», κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο, που αν και δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα, πήρε το θάρρος «να πάει και να πολεμήσει το τέρας». «Ευτυχώς αυτό που έγινε μετά έξω από το ΑΤ πραγματικά ήταν εντελώς συγκινητικό, όλος ο κόσμος να συμπαρασταθεί σ’ αυτόν τον άνθρωπο και να βοηθήσει σ’ αυτή την οδύσσεια…».