Η συγγνώμη ενός «αφελή» δολοφόνου χαρακτήρων

[ ARTI news / Ελλάδα / 28.08.20 ]

Η συγγνώμη του Στέφανου Κασιμάτη είναι χειρότερη και από την χυδαιότητά του. Αποδίδει στον εαυτό του «αφέλεια» ως εάν κάποιος να τον ξεγέλασε. «Δεν γνώριζα» λέει (και αυτό χαρακτηρίζει «αφέλεια»!), αποκρύπτοντας ότι το καθήκον του δημοσιογράφου είναι να γνωρίζει, να ρωτάει, να μαθαίνει και να δημοσιοποιεί και όχι να πυροβολεί στα «τυφλά» και όποιον πάρει ο χάρος. Αφού δεν γνώριζε γιατί έκανε τη δημοσίευση; Αλλά ο Κασιμάτης δεν είναι αφελής, δολοφόνος χαρακτήρων είναι. Επεδίωκε τη γελοιοποίηση του Γιώργου Κατρούγκαλου και τον διασυρμό του. Το έχουν κάνει και παλαιότερα, θέλησαν να το κάνουν και τώρα.  

Ολόκληρη η συγγνώμη ενός «αφελή δολοφόνου χαρακτήρων»

«Mια συγγνώμη προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Στη φωτογραφία της Παρασκευής διέπραξα ένα σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου.

Χρωστώ, ως εκ τούτου μια συγγνώμη τόσο στον ίδιο τον Γιώργο Κατρούγκαλο όσο και στους αναγνώστες, καθώς δεν εγνώριζα (και ούτε θα μπορούσα να υποθέσω, εξ ου και η αφέλεια) ότι η απώλεια των μαλλιών του πρώην υπουργού οφείλεται σε θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του μηνός για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας.

Πληροφορούμαι μάλιστα ότι οι γιατροί του είχαν συστήσει να παραμείνει οικουρών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά στον ίδιο επικράτησε το αίσθημα της υποχρέωσης να παραστεί στη Βουλή, δεδομένου ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν περισσεύουν οι ειδικοί περί τα ελληνοτουρκικά.

Του εύχομαι ολοψύχως καλή δύναμη και καλή ανάρρωση. Να επανέλθει γερός και δυνατός.»