Εκβιασμός-απάτη

[ ARTI news / Ελλάδα / 03.10.22 ]

Όνομα
Jewel Halvorsen

Email
gpapasotiris1@gmail.com

Τηλέφωνο
429 5919 Ο ιστότοπός σας έχει παραβιαστεί ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Έχουμε παραβιάσει τον ιστότοπό σας http://artinews.gr και εξάγαμε τις βάσεις δεδομένων σας.
Η ομάδα μας βρήκε μια ευπάθεια στον ιστότοπό σας την οποία μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε. Αφού εντοπίσαμε την ευπάθεια, μπορέσαμε να λάβουμε τα διαπιστευτήρια της βάσης δεδομένων σας και να εξαγάγουμε ολόκληρη τη βάση δεδομένων σας και να μετακινήσουμε τις πληροφορίες σε έναν υπεράκτιο διακομιστή.
Τι σημαίνει αυτό?
Θα περάσουμε συστηματικά από μια σειρά βημάτων για να βλάψουμε πλήρως τη φήμη σας. Πρώτα η βάση δεδομένων σας θα διαρρεύσει ή θα πωληθεί στον πλειοδότη τον οποίο θα χρησιμοποιήσει με όποιες και αν είναι οι προθέσεις του. Στη συνέχεια, αν βρεθούν e-mail, θα σταλούν με e-mail ότι τα στοιχεία τους έχουν πουληθεί ή διαρρεύσει και ο ιστότοπός σας http://artinews.grέφταιγε που έβλαπτε τη φήμη σας και είχατε θυμωμένους πελάτες/συνεργάτες με ό,τι κάνουν οι θυμωμένοι πελάτες/συνεργάτες. Τέλος, οποιοιδήποτε σύνδεσμοι έχετε «ευρετηριοποιήσει» στις μηχανές αναζήτησης θα αποσυμπιεστούν με βάση τις τεχνικές blackhat που χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν για να αφαιρέσουμε το ευρετήριο των στόχων μας.
Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό;
Θα αποφύγουμε να καταστρέψουμε τη φήμη του ιστότοπού σας έναντι μικρής χρέωσης. Η τρέχουσα χρέωση είναι 3000 $ σε bitcoins (BTC).
Στείλτε το bitcoin στην ακόλουθη διεύθυνση Bitcoin (αντιγράψτε και επικολλήστε καθώς έχει διάκριση πεζών-κεφαλαίων):
bc1qtf8ncgxtr7xcydcr0hdjuj4cv6 dsh0rwt6u6ew
 Μόλις πληρώσετε, θα ενημερωθούμε αυτόματα ότι ήταν η πληρωμή σας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε την πληρωμή εντός 5 ημερών από τη λήψη αυτού του e-mail ή της διαρροής της βάσης δεδομένων, τα e-mail που αποστέλλονται και η απο-ευρετηρίαση του ιστότοπού σας ΘΑ ξεκινήσει!
Πώς παίρνω Bitcoins;
Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε bitcoin μέσω πολλών ιστοσελίδων ή ακόμα και εκτός σύνδεσης από ένα Bítcoin-ATM.
Τι γίνεται αν δεν πληρώσω;
Εάν αποφασίσετε να μην πληρώσετε, θα ξεκινήσουμε την επίθεση στην ενδεικνυόμενη ημερομηνία και θα συνεχίσουμε μέχρι να το κάνετε. Θα καταστρέψουμε εντελώς τη φήμη σας μεταξύ της Google και των πελατών σας.
Αυτό δεν είναι φάρσα, μην απαντήσετε σε αυτό το email, μην προσπαθήσετε να αιτιολογήσετε ή να διαπραγματευτείτε, δεν θα διαβάσουμε καμία απάντηση. Μόλις πληρώσετε, θα σταματήσουμε αυτό που κάναμε και δεν θα μας ακούσετε ποτέ ξανά! Σημείωση ότι το Bitcoin
.είναι ανώνυμο και κανείς δεν θα μάθει ότι έχετε συμμορφωθεί -------------------------- ----- Αφού επιβεβαιώσουμε τα παραπάνω περιεχόμενα, θα σας στείλουμε ένα email αργότερα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.