Έκθεση ειδικού: Αλλοίωση στοιχείων στην δολοφονία της Έφης Τσιχλάκη

[ ARTI news / Ελλάδα / 24.05.22 ]

Το 2016 η 47χρονη Έφη Τσιχλάκη κακοποιήθηκε και δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, οργανωμένο χρυσαυγίτη και σωματοφύλακα "επωνύμων". Το 2017 στο ΜΟΔ Ρεθύμνου οι ένορκοι αποφάνθηκαν πως η Έφη αυτοκτόνησε, παρά την προφανή ύπαρξη στοιχείων που αποδείκνυαν ότι πρόκειται για γυναικοκτονία

Όπως γράφει ο οπλουργός Γιάννης Τσιάμπας στην έκθεση του, η 47χρονη όχι μόνο δολοφονήθηκε και μάλιστα σε ύπτια θέση αλλά στην τραγική αυτή ιστορία υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία φανερώνουν πως η σκηνή του εγκλήματος αλλοιώθηκε και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με τον ειδικό η Έφη Τσιχλάκη δεν αυτοκτόνησε όρθια όπως υποστηρίζει η πλευρά του κατηγορούμενου αλλά πυροβολήθηκε ξαπλωμένη όπως βρέθηκε.


Νωρίτερα η οικογένεια της Έφης Τσιχλάκης κατέθεσε υπόμνημα με όλα τα σημεία που αποκλείουν το σενάριο της αυτοκτονίας της 47χρονης γυναίκας.

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία, ενδοοικογενειακή βία και οπλοκατοχή, κάθεται για μια ακόμη φορά ο σύζυγος της, ο οποίος στο πρωτόδικο δικαστήριο είχε αθωωθεί, καθώς ο θάνατος της γυναίκας του που βρέθηκε με μια σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι αποδόθηκε με οριακή πλειοψηφία σε αυτοκτονία.