14χρονος αυτοκτόνησε μετά από bullying

[ ARTI news / Ελλάδα / 16.05.22 ]

Ένας 14χρονος μαθητής αυτοκτόνησε την Παρασκευή στα Κάτω Πατήσια. Πριν 2 ώρες, το παιδί είχε υποστεί bullying από τους νταήδες του σχολείου: «Του πετούσαν νεράντζια στο σχολείο, τον έφτυναν, του πετούσαν νερό και του έλεγαν “έλα να βγούμε σέντρα”, “θα σε μαχαιρώσω», λέει ένας συμμαθητής του παιδιού. Πρόκειται για ένα από τα τελετουργικά επιβολής της ηγεμονικής αρρενωπότητας που επωάζουν τα τηλεοπτικά προγράμματα, η μουσική τραπ, η οικογένεια καθώς και το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα. 

Όλοι στο σχολείο του 14χρονου Μάκη μιλούν για ένα «πολύ ευγενικό και καλό παιδί, δεν πείραζε ποτέ κανέναν, ήταν από τα καλύτερα παιδιά που έχω δει, ήταν χαρά Θεού…». Όμως η ευγένεια θεωρείται αδυναμία στην κανιβαλική κοινωνία μας.

Οι περισσότεροι συμμαθητές του Μάκη μιλούν για το άγριο bullying που δεχόταν το 14χρονο αγόρι, αφού, όπως αναφέρουν, «τον πείραζαν συστηματικά κάποια παιδιά». Και δεν το ήξερε κανείς.

Ένας άλλος μαθητής του σχολείου, θεωρεί ότι «του το έκαναν αυτό επειδή δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι να χτυπήσει κάποιον. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το bullying που του έκαναν, ξέρω μόνο ότι γινόταν από πάρα πολλά παιδιά. Ούτε ο διευθυντής ήξερε τίποτα, ούτε κανένας από τους καθηγητές».

Επιτέλους, σταματήστε τους νταήδες... σταματήστε την κουλτούρα του νταή... την κουλτούρα που οδηγεί στο φασισμό...