Ο Μητσοτάκης στην Κέρκυρα

[ ARTI news / Ήπειρος / 11.07.20 ]

Τα τεράστια προβλήματα που έχει προκαλέσει στην οικονομία της Κέρκυρας η πανδημία αλλά και την ανεπάρκεια των μέτρων στήριξης της οικονομίας από την κυβέρνηση κατήγγειλαν σωματεία εργαζομένων του νησιού και του ΠΑΜΕ κατά την έλευση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο νέο πεζόδρομο της Κέρκυρας.

Ο Κ. Μητσοτάκης, έφθασε στο νησί του Ιονίου μετά την επίσκεψή του στην Άρτα και το Γεφύρι της Πλάκας.

Πρώτος σταθμός του, το Αχίλλειο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε» και προανήγγειλε έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως η φετινή τουριστική περίοδος «θα είναι πολύ δύσκολη» και έθεσε ως προτεραιότητα την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών.

Ακολούθησε επίσκεψη στο κέντρο της πόλης και στο παλαιό Δημαρχείο, Σαν Τζάκομο.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει πως η πολιτική της κυβέρνησης άφησε «την κρίση να βαθαίνει δίχως μέτρα ενεργητικής στήριξης των χιλιάδων εργαζομένων στην εστίαση και στον τουρισμό».

*Οι πληροφορίες και η φωτογραφία είναι από το corfutvnews.gr