Άρτα: «οι Καλλιτέχνες Εκπαιδευτικοί δημιουργούν»

[ ARTI news / Ήπειρος / 12.05.19 ]

 Η Δημοτική πινακοθήκη Άρτας «Γιάννης Μόραλης» θα φιλοξενήσει στο χώρο της από 14-28 Μαΐου 2019 την έκθεση «οι Καλλιτέχνες Εκπαιδευτικοί δημιουργούν».

Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης ομαδικών εκθέσεων από την Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων την Άνοιξη 2019 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Κρήτη, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών-καλλιτεχνών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  κάθε περιοχής.

Κάτω από αυτό το γενικό τίτλο «Οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί δημιουργούν» σκοπός και στόχος των εκθέσεων είναι να ανοίξει ένας επιπλέον δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και κοινωνίας.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες εκπαιδευτικοί από
Άρτα Κατερίνα Ασλανίδου, Ευάγγελος Μπόμπορης, Αλέξανδρος Τσιούρης, Μανώλης Φραγγίδης, Γιώργος Χαλάστρας

Γιάννενα Ελευθερία Βέργου, Γιάννης Ζωγάκης, Κρομμύδας Παναγιώτης, Ευάγγελος Κωστούλας, Σπύρος Λισγαρας, Λένα Ναυροζόγλου, Mιχάλης Οικονομίδης, Χαραλαμπία Πέττα, Οδυσσέας Σέλιος, Αγαθή Σιόλου, Μαρία Τάσιου , Έλσα Τάτση .

Πρέβεζα Ελένη Τσίκα, Δημήτρης Τσιρογιάννης

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 8.00 μ.μ

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για το κοινό και θα είναι ανοιχτή προς επίσκεψη κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Πινακοθήκης. Στο χώρο της Πινακοθήκης  θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις, ξεναγήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα