Το Πολυφωνικό Καραβάνι στο θέατρο Πέτρας

[ ARTI news / Ήπειρος / 01.07.22 ]

Το Πολυφωνικό Καραβάνι προσκαλεί το Σάββατο 2 Ιούλη στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Πέτρας στη Μεγάλη Γιορτή Πολυφωνικού Τραγουδιού 2022, με ελεύθερη είσοδο. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Συμμετέχουν δεκαεπτά πολυφωνικοί όμιλοι και μουσικά σχήματα από όλες τις γενιές τoυ πολυφωνικού τραγουδιού: «Δελβινιώτικα», Kοσοβίτσα, «Πεντάτονο», «Χαονία», Ομοσπονδία Μουργκάνας «Αντιγόνεια» (ΧΟΠΟΣΥΔΕ), «Lot Kurbeti» (Αλβανία), Σύλλογος Βορειοηπειρωτών «Χάονες», «Όμορφη Χειμάρρα» (Ένωση Χειμαρριωτών), Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου, Εργαστήρι Ηπειρώτικης Πολυφωνίας της ΠΣΕ, «Πολύφωνο», «Ωδές», «Ιώ» (Βώλακας, Κάτω Ιταλία) και όμιλος του Πολυφωνικού Καραβανιού. Μαζί τους, η ηπειρώτικη κομπανία του Λευτέρη Γκιώκα σε πολυφωνικά τραγούδια με οργανική συνοδεία και ηπειρώτικους σκοπούς και τραγούδια. Και μαζί οι γκάιντες του Χρήστου Δανάκη σε σκοπούς και χορούς από Θράκη και Μακεδονία!

Η είσοδος θα γίνει με την προμήθεια δωρεάν δελτίων στην είσοδο του θεάτρου.

Η είσοδος στον χώρο θα ξεκινήσει από τις 8 μ.μ. ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 μμ. Όλοι οι συμμετέχοντες, ερμηνευτές και θεατές, παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα αλληλοπροστασίας.