Συγκάλυψη βιασμού από την αστυνομία

[ ARTI news / Ελλάδα / 06.05.22 ]

19χρονη φοιτήτρια στην Κάλυμνο βιάστηκε και όταν πήγε να καταγγείλει τον βιαστή της, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος την απέτρεψαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να φύγει από το νησί για να καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα protothema.gr, η φοιτήτρια κατέληξε «άγρια ξυλοκοπημένη από την αδερφή του κατηγορούμενου και τελικά κρατούμενη για 'συκοφαντική δυσφήμιση' μετά από μήνυση σε βάρος της από την αδερφή του δράστη».

Η μητέρα της φοιτήτριας υψώνει κραυγή διαμαρτυρίας και ζητάει βοήθεια καθώς όπως λέει νιώθει ότι η κόρη της κινδυνεύει. «Το παιδί μου βιάστηκε, κακοποιήθηκε και κατέληξε να έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομίας. Αισθάνομαι απροστάτευτη τόσο εγώ όσο και η κόρη μου. Δεν υπάρχει κανένας να μας προστατεύσει. Το παιδί μου ακόμα και μέσα εκεί, κινδυνεύει».

Η συνήγορος της βιασθείσας φοιτήτριας, μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια υπόθεση που ξυπνά μνήμες της Ελένης Τοπαλούδη και ζητά από τις αρμόδιες αρχές να προστατεύσουν την κοπέλα.