Σε θέση... έξω φρενών

[ Κώστας Καναβούρης / Ελλάδα / 25.08.22 ]

Δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να γνωρίζω τις πολιτικές πεποιθήσεις της δημοσιογράφου του Politico, Nεκταρίας Σταμούλη, ώστε αναλόγως των πεποιθήσεων να αξιολογώ την δουλειά της, κάτι από μόνο του γελοίο, όπως έπραξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Επίσης δεν με ενδιαφέρει, (ελλείψει επιχειρημάτων) να παριστάνω των τελειωμένο εμφυλιοπολεμικό ή χουντικό χαφιέ ποινικοποιώντας αντίθετες πολιτικές απόψεις από τις δικές μου, κάτι από μόνο του κατάπτυστο και ποινικά διερευνητέο, όπως διέπραξε ο εν λόγω Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο οποίος με εκθετική πρόοδο και υπερασπιστική φρενίτιδα, εισέρχεται ολοένα και πιο βαθιά στα λύματα του πολιτικού υπονόμου.

Ακόμη, δεν γνωρίζω αν ο δημοσιογράφος και αρθρογράφος στους New York Times, Αλεξάντερ Κλαπ, είναι «εξωφυλαρούχας» και «παγκίτης δημοσιογράφος» και «τραμπαρίφας», όπως διατείνονται εκλεκτά μέλη του επιτελικού συρφετού και μαύρα κοράκια με νύχια... κομψά.

Βλέπω όμως ότι Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, δηλαδή το Επιτελείο, δηλαδή ο ίδιος ο Επιτελάρχης, εμφανώς πια, παίζουν σε θέση... έξω φρενών. Και παίζουν στα γεμάτα. Για να χρησιμοποιήσω μάλιστα μια πρόθεση που είναι πολύ της μόδας επ' εσχάτοις,

ΕΠΙτελούν... αξιορεζίλευτο παιχνίδι. Κι από ό,τι δείχνουν δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ας το έχουμε υπ' όψη μας αυτό.