Περί δικαιοσύνης που «απονέμεται στα δικαστήρια»

[ Κώστας Καναβούρης / Ελλάδα / 12.01.23 ]

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος καθ' υπέρβαση αρμοδιοτήτων και κατά Συνταγματική εκτροπή, εξωθεί σε κουκούλωμα του βροντώδους σκανδάλου των υποκλοπών. Οι πρωτόδικες ποινές που «ρίχνουν» τα δικαστήρια στη Λέσβο στους οχτρούς που έρχονται να κουρσέψουν τον πολιτισμό «μας», μετριούνται σε εκατοντάδες χρόνια. Κατά κεφαλήν.

Η δίκη του «NOOR 1» όνειρο ήταν και πάει...να ζήσουμε να τη θυμόμαστε και πάλι καλά να λέμε, γιατί ουκ ολίγοι από τους εμπλεκόμενους απώλεσαν αυτό το προνόμιο κατά την εξέλιξη η οποία αφορά την «δικαιοσύνη που απονέμεται στα δικαστήρια».
Μόλις χτες ο εισαγγελέας στη δίκη της Greek Mafia, σε λιγότερο από μισή ώρα, πρότεινε απαλλαγή, όλων των κατηγορουμένων.
Έξω από τις δικαστικές αίθουσες, όπου απονέμεται δικαιοσύνη σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο δυτικά του Ρίο Πέκος, οι σερίφηδες του Θεοδωρικάκου, σκοτώνουν τους παραβάτες του εικοσάρικου, αλλά και τους παραβάτες που υποπίπτουν στο κακούργημα (!!) της παραβίασης του ΚΟΚ, αφού «καλός τσιγγάνος είναι ο νεκρός τσιγγάνος».

Άμα ζούσε ο Χίμλερ (900.000 ξεπάστρεψε), το ίδιο θα απαντούσε.
Και την Δευτέρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί σύσκεψη (ως μη όφειλε;) για τα προβλήματα της δικαιοσύνης, δικαιώνοντας τον Σμυρνιό σχεδιαστή του Mini Cooper Αλέξανδρο Ισιγώνη, που έλεγε πως «η καμήλα είναι ένα άλογο που σχεδιάστηκε από επιτροπή».
Πολύ φοβάμαι ότι κάτι πολύ βαθύ και πολύ σοβαρό έχει πάει εντελώς λάθος. Κάτι έχει σαπίσει σε βαθμό γάγγραινας στο «βασίλειο της Δανιμαρκίας».