Διαγωνισμός φωτογραφίας «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του»

[ ARTI news / Ήπειρος / 10.02.21 ]

  Οι 30 καλύτερες φωτογραφίες που αναδείχτηκαν από το διαγωνισμό με τίτλο «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον του», παρουσιάστηκαν το μεσημέρι σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» (στα παλιά σφαγεία), με την τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.

  Ο διαγωνισμός φωτογραφίας διεξήχθη από την 1η Οκτωβρίου ως τις 20 Δεκεμβρίου 2020, στο πλαίσιο των προωθούμενων πρωτοβουλιών του Γραφείου τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών για τη συμμετοχή του κοινού στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης.

   Το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό έλαβε ο Στράτος Γκότζιος, το 2ο ο Θεόδωρος Παπατρέχας και το 3ο η Ζωή Χήτου. Αντιστοίχως, τους επαίνους έλαβαν η Ευτυχία Τρομπούκη, ο Απόστολος Νούτσος και ο Ιωάννης Σταμάτης. Επίσης, επιλέχθηκαν επιπλέον 24 φωτογραφίες, οι οποίες, μαζί με τις έξι καλύτερες, θα εκτεθούν το επόμενο διάστημα διαδικτυακά -μέσω της προβολής slideshow- και, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, σε φυσικό εκθεσιακό χώρο του δήμου.

Μία φωτογραφία από την κάθε συμμετέχουσα και τον κάθε συμμετέχοντα στο διαγωνισμό θα αναρτηθεί, με τα πλήρη στοιχεία της/του δημιουργού, σε ξεχωριστή ενότητα στην ιστοσελίδα του Γραφείου τουριστικής προβολής του δήμου Ιωαννιτών (travelioannina.com) και στα social media που διαθέτει (Facebook, Twitter, Instagram), αλλά και στην ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών (pkdi.gr).

Οι επιπρόσθετες 24 φωτογραφίες ανήκουν, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, στους: Μιχαήλ Βακάρο, Θύμιο Μάντζιο, Ιωάννη Μπενέκο, Γεωργία Σκοπούλη, Θεόδωρο Τσιάτση,  Άγγελο Μητσόπουλο, Φώτη Σάρρα, Γιώτα Σιώμου, Νίκη Ράτσικα, Γεώργιο Λούπα, bill pappa, Κατερίνα Ελευθεριάδου, Χρόνη Πέγκα, Δημήτρη Ζωγράφο, Ιωάννη Συρμακέση, Γεώργιο Αγγέλη, Πανταζή Τουφίδη, Ναυτικό Όμιλο, Κωνσταντίνο Μαντζιαρόπουλο, Βασίλη Πατερούση, Αντώνη Βαράκα, Γεώργιο Γαράφα, Δημήτρη Τσιάλο και Αλέξανδρο Καραπάνο.