Φυλάκισαν και βίασαν 19χρονη

[ ARTI news / Ελλάδα / 27.06.21 ]

Η βία κατά των γυναικών δεν έχει τέλος. Θύμα, αυτή τη φορά, ένα 19χρονο κορίτσι αλβανικής καταγωγής. Δύο συμπατριώτες της κοπέλας, ηλικίας 20 και 21 ετών, αφού συναντήθηκαν μαζί της την Τετάρτη (23/06) στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια την οδήγησαν στο διαμέρισμά τους στην ίδια περιοχή όπου την “φυλάκισαν” για τρεις ημέρες και την βίασαν.

Το κορίτσι είχε γνωρίσει τους δυο δράστες μέσα από διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών και είχαν δώσει ραντεβού για να γνωριστούν. Είπε ακόμη ότι οι δυο δράστες από τη στιγμή που την πήγαν στο σπίτι στα Πατήσια, της έδωσαν ναρκωτικές ουσίες έτσι ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει όσο αυτοί προχωρούσαν στον βιασμό της για το διάστημα που την κρατούσαν εκεί.

Το πρωί του Σαββάτου (26/06)  την μετέφεραν μέχρι τον Πειραιά όπου και την εγκατέλειψαν, ενώ οι ίδιοι επιβιβάστηκαν σε ένα πλοίο και έφυγαν για την Μύκονο.

Η κοπέλα κατάγγειλε σε αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε. Έτσι, ειδοποιήθηκε η αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο του νησιού κι όταν οι δράστες επιχείρησαν να αποβιβαστούν από το πλοίο συνελήφθησαν.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου