Τρομοκρατούν την οικογένεια του Άλκη

[ Γιώργος X. Παπασωτηρίου / Ελλάδα / 07.02.22 ]

«Γκαζώνουν», λέει, έξω από το σπίτι της οικογένειας του δολοφονημένου Άλκη. «Μην τα σκαλίζετε» σα να τους λένε. «Θάψτε τα» μαζί με το παιδί! Το ίδιο ισχύει και για τη Γεωργία. Το ίδιο και για τους «χωρίς όνομα» 24.000 νεκρούς του κορονοϊού. Όλα στο αρχείο (εκεί που πήγε και η Novartis).

Συγκοινωνούντα δοχεία: Οικονομία και παρα-οικονομία, αστυνομία και παρα-αστυνομία, κράτος και παρα-κράτος, επαγγελματίες χούλιγκανς-συνδεσμίτες-μακεδονομάχοι-νεοναζί-αντιεμβολιαστές-τάγματα εφόδου-δολοφόνοι-υπάλληλοι ολιγαρχών και των θυγατρικών τους(ομάδες, μμε, «νύχτα», ναρκεμπόριο, ξενοδοχεία…) -θεσμοί (ΕΠΑΕ) με οσμή μαφίας. Αυτή είναι η Ελλάδα… μια χώρα που ανακυκλώνει μαφίες βαλκανικού τύπου…

Όπου ένας υπόδικος πορνοβοσκός αποκτά κανάλια, εφημερίδες, δεκάδες επιχειρήσεις, με κρατική χρηματοδότηση (λίστα Πέτσα, κονδύλια υπ. Εργασίας), που έχει δωρεάν αστυνομική φύλαξη, συναντάται με τον αρχιεπίσκοπο, έχει προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση και την εκβιάζει, γράφοντας στο τουίτερ «ποιος ζητούσε ένα εκατομμύριο ευρώ για νομοθετικές ρυθμίσεις;»!. Αλλά για πορνοβοσκούς και ναρκέμπορους θα μιλάμε τώρα; … Δεν είναι δα και ο Μαδούρο!

Και η μπάλα στην εξέδρα: 1.100.000 ευρώ κατέθεσε ο διάδοχος(κυβερνήτης) της Σαουδικής Αραβίας μπιν Σαλμάν στον λογαριασμό του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι(γράφει ο Μ. Μητσός, ΤΑ ΝΕΑ 7.2.22)! Για τα «ψιλά» που κατέθεσε ο ΣΚΑΪ στον λογαριασμό του Άδωνι Γεωργιάδη θα μιλάμε τώρα;

 Ποιος θυμάται αλήθεια;

Την έκρηξη της «φούσκας» του Χρηματιστηρίου επί διακυβέρνησης Κ. Σημίτη.

Την αγορά των πυραύλων Patriot (χρονολογία συμβολαίου 1999-2000), τότε δόθηκαν οι πρώτες μίζες (10 εκατομμύρια ευρώ) από τον R. Siekaczek.

Το 2000-2002, τη συμφωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία MAN για την αγορά στρατιωτικών λεωφορείων, τρόλεϊ κ.ά., η οποία, επίσης, τέθηκε υπό δικαστική διερεύνηση. Το μεγάλο φαγοπότι που έγινε μεταξύ των ετών 2000-2004, κατά την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο αρχικός προϋπολογισμός των Αγώνων ανέρχονταν σε 1,3 δις δολάρια, αλλά στη συνέχεια –και λόγω των καθυστερήσεων της κυβέρνησης Σημίτη- ανήλθε στα 14,2 δις δολάρια, ενώ με τις «μίζες» ξεπέρασε τα 20 δις δολάρια.

Η Γερμανία εμπλέκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Siemens και το περίφημο σύστημα ασφαλείας C4i, το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν λειτούργησε ποτέ(οι μίζες τότε ανήλθαν στα 10 εκ. ευρώ) και το οποίο χρωστάμε ακόμα!

Το 2004 έχουμε επιπλέον 100 εκατομμύρια «μίζες», πάλι από τη Siemens για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ.

Επίσης, για το Μετρό εμπλέκονται η Siemens και η Ferrostal, με τις μίζες να ανέρχονται σε 50 εκατομμύρια ευρώ.

Το 2007 θα λάβει χώρα το μέγα σκάνδαλο με τα 4 γερμανικά υποβρύχια U-214, τα οποία κόστισαν 5 δις ευρώ(120 εκ. οι μίζες)!

Άλλες γερμανικές μίζες, έχουμε για το σιδηροδρομικό υλικό του ΟΣΕ, για το σύστημα τηλεπικοινωνιών του ελληνικού στρατού «Ερμής»(πάλι η Siemens), για τους εξοπλισμούς στα νοσοκομεία, για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αλλά και την Αττική οδό. Αν προσθέσουμε και το έτερο φαραωνικό έργο, την Εγνατία οδό με τις 1650 γέφυρες και τα 76 τούνελ 100 χιλιομέτρων, τότε είναι απολύτως ορατό ότι η Ελλάδα χρηματοδότησε την ανάπτυξη της Γερμανίας με τη συνενοχή της καθεστηκυίας ελληνικής οικονομικής και πολιτικής τάξης. Η Γερμανία και συγκεκριμένα το γερμανικό χρηματοπιστωτικό και βιομηχανικό σύμπλεγμα εξήγαγε διαφθορά εκτός από την Ελλάδα και στην Ταϊβάν, στο Πακιστάν και αλλού. Δεν είναι τυχαίο ότι η Γερμανία –η Γερμανική δικαιοσύνη για την ακρίβεια- δεν εξέδωσε ποτέ τον επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα, Χριστοφοράκο.

Υπόθεση Novartis. “Η διερεύνηση της υπόθεσης Novartis ξεκίνησε αρχικά από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ύστερα από καταγγελίες για αθέμιτες πρακτικές της εταιρείας και συγκεκριμένα για χρηματισμό πολιτικών προσώπων και ιατρών”. «Η Novartis, ήδη από το 2003, είχε καταδικαστεί σε πολλές χώρες και πλήρωσε πρόστιμα εκατομμυρίων για δωροδοκία γιατρών και κρατικών υπαλλήλων ή για παράνομες πρακτικές στον χώρο του φαρμάκου»(ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ).

Όλα στο αρχείο της κοντής μνήμης…

Όλα στην υγεία των κορόιδων...