Το αυγό του φιδιού έσκασε και πάλι

[ ARTI news / Ελλάδα / 10.12.21 ]

Στο Αιγίνιο οι περίφημοι «θεματοφύλακες του Συντάγματος», άρπαξαν διευθυντή γυμνασίου, του έβαλαν χειροπέδες και τον κακοποίησαν. Ο διευθυντής του σχολείου μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας.

Είναι οι ακροδεξιοί «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και συγχρόνως μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», είναι αρνητές του εμβολίου, είναι οι ίδιοι που πριν λίγο καιρό έκλειναν τους δρόμους για να μην περάσουν τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, οι ίδιοι που διαδήλωναν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, φορώντας αρχαίες χλαμύδες και περικεφαλαίες, είναι οι φασίστες που κατέλαβαν πρόσφατα τα ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη και χτύπησαν φοιτητές. Έχουν στρατιωτική οργάνωση και λειτουργία, έχουν στολές και σήματα που παραπέμπουν στην ΕΛ.ΑΣ., είναι μια κλασική παραστρατιωτική εγκληματική οργάνωση που παραπέμπει στα τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής.

Σε αρκετά βίντεο που δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο, υιοθετούν ρατσιστικό λόγο που χρησιμοποιείται συχνά από χρυσαυγίτες και από μέλη του Ιερού Λόχου.

Είχαν ψηφίσει ΝΔ, αλλά τώρα πνέουν μένεα εναντίον της.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα πετσωμένα μέσα ενημέρωσης καθώς και η αστυνομία, όταν δεν τους καλύπτουν, τους ανέχονται...

Το αυγό του φιδιού έσκασε και πάλι...