Γερμανία: Μπάτσοι συλλαμβάνουν παιδί που κρατά σημαία της Παλαιστίνης

[ Γιώργος X. Παπασωτηρίου / Κόσμος / 23.09.24 ]

Ένα δεκάχρονο αγόρι τρέχει στην Breitscheidplatz του Βερολίνου το Σάββατο καταδιωκόμενο από Γερμανούς μπάτσους επειδή κρατά τη σημαία της Παλαιστίνης. Μια διμοιρία οπλισμένων Γερμανών αστυνομικών κυνηγά ένα μικρό παιδί επειδή κρατάει μια σημαία. Το κυκλώνουν, το συλλαμβάνουν και το οδηγούν πανικόβλητο, λες και πρόκειται για τον πιο μεγάλο  εγκληματία του κόσμου, στην κλούβα.

Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του κόσμου προκαλώντας αγανάκτηση. Η αστυνομία αναγκάστηκε να απελευθερώσει το παιδί, αλλά η ανακοίνωση που εξέδωσε είναι μνημείο θράσους, κυνισμού και φασισμού. Το παιδί αναφέρει η ανακοίνωση «προφανώς συμμετείχε στη διαδήλωση στην Breitscheidplatz χωρίς επιτήρηση», και εκεί «διέπραξε  εγκληματικές πράξεις», αυτές οι πράξεις περιλάμβαναν υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες και εμφάνιση συμβόλων τρομοκρατικών οργανώσεων. Ναι, λοιπόν, η γερμανική αστυνομία θεωρεί ότι η σημαία της Παλαιστίνης είναι σύμβολο τρομοκρατικής οργάνωσης!

Και για να δικαιολογήσουν την ασκηθείσα βία εναντίον ενός μικρού παιδιού έγραψαν ότι το «έκαναν για το καλό του», ότι «το αγόρι τέθηκε υπό κράτηση για τη δική του προστασία»!

Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί μπάτσοι εισβάλλουν συχνά σε εκδηλώσεις για την Παλαιστίνη και συλλαμβάνουν ομιλητές, ενώ για πρώτη φορά από το Β Παγκόσμιο Πόλεμο παγώνουν ακόμα και τραπεζικούς λογαριασμούς Εβραϊκών οργανώσεων που εκφράζουν την αντίθεσή τους στα εγκλήματα πολέμου του Νετανιάχου.

Αυτός είναι ο σοσιαλδημοκράτης Σολτς και η κυβέρνησή του. Εξάλλου, η Γερμανία είναι μια από τις χώρες που προμηθεύουν τον ισραηλινό στρατό με όπλα και εξοπλισμό δισεκατομμυρίων ευρώ για να συνεχίζει τη σφαγή στη Γάζα. Γι’ αυτό η Γερμανία είναι κατηγορούμενη ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου για διευκόλυνση της συντελούμενης γενοκτονίας. 

Είναι πλέον πασίδηλο ότι ο Νετανιάχου δεν θα έκανε τα εγκλήματά του αν δεν είχε διεθνή υποστήριξη και συνενόχους…