Γάζα: Απόλυτη σφαγή, διαρκές έγκλημα

[ ARTI news / Κόσμος / 01.03.24 ]

Ένα ματωμένο κουτί με τροφή. Το παιδί που το κρατούσε είναι νεκρό. Δεν πέθανε από πείνα αλλά από Ισραηλινούς στρατιώτες που "αισθάνθηκαν ότι τους απειλεί".

Η απόλυτη σφαγή, 1000 περίπου Παλαιστίνιοι, κυρίως παιδιά και γυναίκες που περίμεναν για να πάρουν λίγη τροφή από την ανθρωπιστική βοήθεια σφαγιάστηκαν από τους Ισραηλινούς στρατιώτες.

Το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που συντελείται στη Γάζα με τη συνενοχή της… δημοκρατικής και «ευαίσθητης» κατά τα άλλα Δύσης είναι διαρκές και απόλυτο. 

Μία Γενοκτονία συντελείται μπροστά στα μάτια ολόκληρης της ανθρωπότητας. 

Αυτοί που οι γονείς τους γνώρισαν την φρικτή "Τελική λύση", το Ολοκαύτωμα από τους Ναζί, την εφαρμόζουν τώρα εναντίον ενός άλλου λαού.

Αθώοι άνθρωποι, άμαχοι, κατακρεουργούνται εν ψυχρώ. Τουλάχιστον 110 οι νεκροί και 760 τραυματίες είναι ο χθεσινός τραγικός απολογισμός, ξεπέρασαν τις τριάντα χιλιάδες οι νεκροί Παλαιστίνιοι από την έναρξη του πολέμου, κυρίως παιδιά.  

Ο Ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε τη σφαγή με τη δικαιολογία ότι οι στρατιώτες του «αισθάνθηκαν ότι απειλούνται». Απειλούνται από παιδιά που λιμοκτονούν και περίμεναν ένα πιάτο φαΐ από την ανθρωπιστική βοήθεια!

Ο πλανητάρχης, ο επικεφαλής της Δύσης χαρακτήρισε «φρικιαστική» τη σφαγή, αλλά συνέχισε να τρώει με ευχαρίστηση το παγωτό του, ζητώντας παράλληλα από το Κογκρέσο να εγκρίνει την αποστολή κι άλλων όπλων στο Ισραήλ, κι άλλων σφαιρών για να σκοτώνουν αθώους...

Επιτέλους, σταματήστε τη Γενοκτονία... σταματήστε τον σφαγέα Νετανιάχου και την φασιστική κυβέρνησή του...