Άγρια δολοφονία 19χρονου

[ ARTI news / Ελλάδα / 01.02.22 ]

 Άγρια δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Επιθέσεις χουλιγκάνων στην Άρτα, στο Μενίδι Αττικής ένας διανομέας ξυλοκοπείται γιατί φορούσε σκούφο ποδοσφαιρικής ομάδας, εισβολή σε συναυλία στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας ομάδας κουκουλορόφων «οπαδών» και τώρα το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 19χρονο.

«Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» φώναξε το αφιονισμένο «ροντβάιλερ» και άρχισε να θερίζει με το μαχαίρι-δρεπάνι.

Οι χρυσαυγίτες που σκότωσαν τον Λουκμάν στα Πετράλωνα έδρασαν ακριβώς με τον τρόπο των οπαδών-δολοφόνων του Χαριλάου.

Γι' αυτό λέω ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για «τάγματα εφόδου», που φορούν άλλοτε οπαδικές στολές και άλλοτε περικεφαλαίες, χλαμύδες, στολές των θεματοφυλάκων του συντάγματος, ή μαύρες μπλούζες των παραφυάδων της χρυσής αυγής, χτυπώντας πρόσφυγες, μαθητές στα ΕΠΑΛ και φοιτητές στα πανεπιστήμια. Όταν δεν βρίσκουν τίποτα να μαχαιρώσουν, λειώνουν με τσιμεντόλιθο τα κεφάλια αδέσποτων σκυλιών, όπως της άτυχης Λώρας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι «στρατοί» αυτοί υπηρετούν τα «ιδανικά» της πίστης στην ομάδα-θρησκεία, πίσω από την οποία βρίσκονται οι επιδιώξεις και τα επιχειρηματικά συμφέροντα του προέδρου. «Στρατοί» που αξιοποιούν διάφορες μορφές, όπως τα “ραντεβού”, για να εκπαιδεύονται και να προπονούνται στη βία. Σ’ αυτό το περιβάλλον καλλιεργούνται οι εθνικιστικές θέσεις και οι φασιστικές ιδεολογίες.

Η δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη είναι το ακραίο σημείο της  δημοκρατίας των «μπράβων» και των οπαδών. Είναι η «δημοκρατία» χουλιγκανικού τύπου, όπου ισχύει το δίκαιο του ισχυρότερου και στην οποία επιβάλλεται το «δίκαιο» του αφεντικού μέσα από ένα δίκτυο θεσμών με οσμή μαφίας που διασυνδέονται με τους κρατικούς θεσμούς(το ποδόσφαιρο υπάγεται στο υπουργείο Πολιτισμού!) και μια σειρά μέσων ενημέρωσης.