SOS για 15χρονη: τα «lover boys» και η εμπορία ανθρώπων

[ ARTI news / Ελλάδα / 21.04.22 ]

SOS εκπέμπει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής από το Περιστέρι. Η έφηβη φαίνεται να κινδυνεύει καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έχει παρασυρθεί από κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος έκανε δημόσια έκκληση για την 15χρονη που εξαφανίστηκε. Zήτησε να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν κάτι γιατί, όπως τόνισε, η ανήλικη έχει μπλέξει με ένα επικίνδυνο κύκλωμα, με τα άτομα που το αποτελούν να είναι γνωστά στο εξωτερικό ως «lover boys», «που πωλούν έρωτα και αγάπη».

Τα loverboys είναι έμποροι ανθρώπων που συνήθως λειτουργούν προσπαθώντας να κάνουν νεαρά κορίτσια ή αγόρια να τους ερωτευτούν. Μερικές φορές χειραγωγούν τους νέους με άλλους τρόπους. Μόλις έχουν τα θύματα υπό την επιρροή τους, τα εκμεταλλεύονται, συνήθως στη βιομηχανία του σεξ.

Η Φωτεινή Γιαννοπούλου έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι κολάν nike και μαύρα αθλητικά παπούτσια Nike.