Θεσμός η διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος για τον Ο.Α.Ι.

[ ARTI news / Ήπειρος / 10.07.18 ]

 Την σημασία της διοργάνωσης του Παγκόσμιου πρωταθλήματος τένις που διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων,  στα Γιάννενα, ανέδειξαν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Ομίλου και των αρχών της πόλης.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γοργόλης και ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας ανέδειξαν τα πολλαπλά οφέλη της διεξαγωγής του 3ου ITF CUP JUNIORS στο πάρκο Πυρσινέλλα. Ο πρόεδρος του Ο.Α.Ι. Κώστας Ευθυμίου αλλά και η αντιπρόεδρος Χρύσα Στεφοπούλου έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι για όσα πέτυχαν μόλις σε δυο χρόνια αναβαθμίζοντας την διοργάνωση και θέτοντας τις βάσεις για διεκδίκηση διοργάνωσης επαγγελματικού τουρνουά.

 Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, Κώστας Ευθυμίου αναφέρθηκε στην διοργάνωση που στο εξής «γίνεται θεσμός για την πόλη».

Η αντιπρόεδρος του ΟΑΙ, Χρύσα Στεφοπούλου από την πλευρά της ευχαρίστησε την περιφέρεια και το δήμο για την αρωγή και φυσικά όλους τους χορηγούς που συμβάλλουν στην διοργάνωση.

 Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης συνεχάρη δημόσια την διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρησης, που μέσα σε μόλις δύο χρόνια κατάφερε όχι μόνο να πάρει το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και να το αναβαθμίσει από πεντάρι σε τεσσάρι (grade 4) ενώ υπογράμμισε την πρόθεση και τη διάθεση της Περιφέρειας Ηπείρου να είναι αρωγός στις μελλοντικές διοργανώσεις.

 Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, καλωσόρισε τις αποστολές των αθλητών  που έχουν φτάσει από όλο τον κόσμο στα Γιάννενα και επαίνεσε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων-τον οποίον αποκάλεσε «φύλακα άγγελο» του Πάρκου Πυρσινέλλα,  που «πέρασε από χίλια κύματα» μέχρι να επιστρέψει ιδιοκτησιακά στο Δήμο Ιωαννιτών.

 Τέλος, την σκυτάλη πήραν δυο αθλητές του τένις ο Ανδρέας Τζέλης και ο Αλέξανδρος Ρουμπής. Και οι δυο αναφέρθηκαν στην σημασία της παγκόσμιας διοργάνωσης που προσφέρει την δυνατότητα συγκέντρωσης βαθμών εξαιτίας του υψηλού επιπέδου που έχει και του αριθμού συμμετοχών.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ ενώ οι απονομές στους νικητές θα γίνουν την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί.