Αναβολή συναυλιών Γιάννη Αγγελάκα - Χαΐνηδων

[ ARTI news / Ήπειρος / 05.07.18 ]

   Σύμφωνα με ενημέρωση από την  εταιρία παραγωγής των συναυλιών Γιάννη Αγγελάκα και του συγκροτήματος Χαΐνηδες, οι προγραμματισμένες για Παρασκευή και Σάββατο συναυλίες, αναβάλλονται.

Ο λόγος της αναβολής είναι η τροποποίηση του προγράμματος της περιοδείας τους, λόγω μη πραγματοποίησης της χθεσινής συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκης και μεταφοράς της την Παρασκευή.
Ως εκ τούτου το μουσικό μέρος του ArtWave Festival, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας του συγκροτήματος 12ος Πίθηκος, μεταφέρεται υποχρεωτικά για τις αρχές Φθινοπώρου, ενώ οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Η σημερινή συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών συγκροτημάτων από την περιοχή μας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με έναρξη 9:30 το βράδυ και ελεύθερη είσοδο.
Το εικαστικό μέρος του φεστιβάλ, (εργαστήρια, εκθέσεις κλπ) θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Συγκεκριμένα η έκθεση Restless Waters, με συμμετοχή 50 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στο Σουφαρί Σεράι, με εγκαίνια την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, 7:30 μμ και διάρκεια έως 29 Ιουλίου.  
 Παράλληλα η παρουσίαση video art έργων Ιταλών καλλιτεχνών με την επιμέλεια της Silvia Grandi από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στο Σπήλαιο Περάματος, ξεκινά  από το Σάββατο 7 Ιουλίου και διαρκεί μέχρι Κυριακή 16 Ιουλίου.