Την Παρασκευή η συνάντηση Τσίπρα με Καμμένο

[ ARTI news / Ελλάδα / 08.01.19 ]

Την Παρασκευή θα γίνει η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, στην οποία αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο του διαζυγίου των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία συμφωνήθηκε να πέσουν οι τόνοι και να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξή του, η οποία θα ερχόταν λίγα μόλις μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κανάλι Open.

Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά, πλέον, η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος (στις 10 και 11 το πρωί αντιστοίχως).

Το πιθανότερο όμως είναι να μην υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις μετά τη συμφωνία Τσίπρα – Καμμένο για «ανακωχή» μέχρι την Παρασκευή, όμως η κατάσταση στο εσωτερικό του μικρού κυβερνητικού εταίρου είναι εκρηκτική.