Σύμβαση για την υλοποίηση της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου

[ ARti news / Ήπειρος / 26.06.18 ]

Στα γραφεία του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», υπεγράφη η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Σχεδιασμός – Υλοποίηση οπτικοακουστικών υποδομών για την εναρκτήρια εκδήλωση της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου», μεταξύ του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και της Εταιρείας APG.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 20 Οκτωβρίου του 2018 θέτοντας μια νέα προοπτική για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μέσω της υλοποίησης της Πολιτιστικής Διαδρομής των Αρχαίων Θεάτρων. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η λειτουργική σύνδεση των αρχαιολογικών χώρων (Δωδώνης, Νικόπολης, Κασσώπης, Αμβρακίας και Γιτάνων), με την πραγματική ζωή και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το Σωματείο Διάζωμα θα ενισχύσει την Περιφέρεια Ηπείρου περιλαμβάνοντας στον σχεδιασμό της εναρκτήριας εκδήλωσης την παραγωγή ενός μίνι ντοκιμαντέρ προβολής για την παρουσίαση της φιλοσοφίας ου προγράμματος στο κοινό, την δημιουργία της ιστοσελίδας της διαδρομής, την οποία θα εκπονήσει η εταιρία καθώς και τον σχεδιασμό -υλοποίηση των οπτικοακουστικών υποδομών της αίθουσας όπου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση και του ενημερωτικού-προωθητικού υλικού. Ο χρόνος εκπόνησης του έργου ορίζεται στους 5 μήνες και η αμοιβή για την εκτέλεση του ορίζεται στο ποσόν των 23.000,00 με το κόστος να καλύπτεται από την χορηγία της εταιρίας Νέα Οδός εταιρικό μέλος του Σωματείου.