Πτήσεις και από το Ισραήλ

[ ARti news / Ήπειρος / 07.11.17 ]

Η επίλυση του προβλήματος με τις δεξαμενές καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων αλλά κυρίως η συστηματική δουλειά που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Ένωση Ξενοδόχων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων για την προβολή του προορισμού «Ιωάννινα» φέρνουν συνεχώς θετικά νέα για τον τουρισμό.

Μετά την Apollo και τις πτήσεις που ήδη ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν από τη Σκανδιναβία, μία ακόμα αγορά, αυτή του Ισραήλ, είναι πλέον πολύ κοντά στα Γιάννενα.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με την εκπρόσωπο της εταιρίας ARKIA, κ. Orly Peleu-Mizrachi, η οποία μετέφερε την πρόθεσή της να ενταχτεί στο καλεντάρι των πτήσεών της για το 2018 το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.

Η ΑRKIA είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τουρισμού στο Ισραήλ καθώς εκτός από τουριστικό γραφείο διαθέτει και αεροπορική εταιρία.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπό της δε, το ενδιαφέρον της για τα Γιάννενα δεν περιορίζεται μόνο σε πτήσεις που αφορούν πακέτα διακοπών αλλά και στην καθιέρωση προγραμματισμένων πτήσεων από την πόλη μας στο Ισραήλ πιθανά σε εβδομαδιαία βάση.