Ζουγανέλης-Κυριακίδης στην Άρτα

[ ARTI news / Ήπειρος / 09.06.18 ]

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του Νηλ Σάιμον, «Παράξενο Ζευγάρι», με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη, ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Με τους δύο προαναφερθέντες συμπράττει μια δυνατή ομάδα από καλούς ηθοποιούς, όπως η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Γιώργος Χατζής, ο Ντίνος Σπυρόπουλος, η Ιωάννα Ασημακοπούλου και ο Ερμόλαος Ματθαίου.

Το έργο

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.

Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. 

Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

 Κυρ 22/7 – Θέατρο Κάστρου – Άρτα

Προπώληση: https://www.viva.gr