Γιορτή για τους αθλητές που συμμετέχουν στο 2ο ITFCUP

[ ARti news / Ήπειρος / 11.07.17 ]

 

Τους αθλητές από όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο 2ο ITFCUP υποδέχτηκαν την Δευτέρα το βράδυ, σε ένα επίσημο δείπνο, το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος Κώστας Ευθυμίου, η αντιπρόεδρος αλλά και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης ήταν όλοι εκεί, για να συνομιλήσουν με τους αθλητές και να τους καλωσορίσουν με τον πιο εγκάρδιο τρόπο.

Κατά την διάρκεια της αθλητικής γιορτής αναγνώστηκε και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς.

Στο μήνυμα το Δ.Σ. του ΕΦΟΑ ανέφερε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και ολόκληρης της οικογένειας του τένις θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του Κώστα Ευθυμίου για την άψογη διοργάνωση στα Γιάννενα. Η όμορφη πόλη, ο συνεπής πληθυσμός και το μοναδικό περιβάλλον του πάρκου Πυρσινέλλα προβάλλουν τη χώρα μας στις τέσσερις ηπείρους. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα μείνει «προίκα» στην πόλη για τα επόμενα χρόνια και θα αναβαθμίζεται διαρκώς. Εύχομαι τα έπαθλα να έχουν και ελληνικό χρώμα αλλά πάνω από όλα εύχομαι καλή επιτυχία στους φιλοξενούμενούς μας και να έρχονται ευχάριστα ξανά και ξανά στις διοργανώσεις μας» κατέληξε.