Αλλαγές στην ταινία «Bohemian Rhapsody»

[ ARti news / Κόσμος / 06.12.17 ]

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Μπράιαν Σίνγκερ φέρεται πως είναι παρελθόν από τη ταινία «Bohemian Rhapsody» με θέμα την ιστορία των Queen.
Σύμφωνα με το «Hollywood Reporter», το στούντιο αποφάσισε να απομακρύνει τον Σίνγκερ, αφού ο σκηνοθέτης εξαφανίστηκε από τα γυρίσματα και φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρωταγωνιστή, Ράμι Μάλεκ, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Φρέντι Μέρκιουρι, τον αείμνηστο τραγουδιστή του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος τ ης ροκ.
Η είδηση της απομάκρυνσης του σκηνοθέτη έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της 20th Century Fox ότι σταμάτησε την παραγωγή της ταινίας λόγω της «απροσδόκητης μη διαθεσιμότητας» του Σίνγκερ. Εκπρόσωπος του σκηνοθέτη δήλωσε στο BBC ότι ο Σίνγκερ έχει ένα θέμα υγείας.
Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Σίνγκερ «έλειπε κατά τη διάρκεια της παραγωγής σε αρκετές περιπτώσεις» και δεν επέστρεψε στα γυρίσματα μετά την αργία της Ημέρας των Ευχαριστιών.
Ο κινηματογραφιστής, Τόμας Νιούτον Σίγκελ φαίνεται πως κλήθηκε να τον αναπληρώσει.
Η ταινία γυρίζεται στο Λονδίνο και η GK Films είναι οι εταιρείες παραγωγής. Οι παραγωγοί είναι ο Γκράχαμ Κινγκ, ο Μπράιαν Σίνγκερ, ο Τζιμ Μπιτς, ο επί πολλά χρόνια μάνατζερ των Queen. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι ο Ντένις Ο' Σάλιβαν, ο Άρνον Μίλχαν και η Τζέιν Ρόζενταλ.