Ένας δυστυχισμένος άνθρωπος δολοφονήθηκε

[ Γεωργία(Γιούλα) Τριγάζη / Ελλάδα / 22.09.18 ]

Αν δεν υπήρχε η κάμερα, τι θ' αποκομίζαμε; Μια είδηση από τον κύριο παρουσιαστή, όπου ο ληστής, στην προσπάθειά του ν' αποδράσει κράδαινε τεράστια γυαλιά κατά των διερχομένων και παρευρισκόμενων στο γεγονός. Έτσι μας μετέφερε, την «καυτή» είδηση ο κύριος παρουσιαστής. 
Τι έδειξε όμως η κάμερα;
Έναν ληστή,-ναι-, έναν χρήστη ουσιών,-ναι-, που μπήκε σ' ένα κατάστημα να ληστέψει. Στη συνέχεια, και στην προσπάθειά του να βγει, όντας εγκλωβισμένος, τον βλέπουμε να πηγαινοφέρνει πέρα-δώθε -εμφανέστατα υπό το κράτος της επήρειας-  έναν πυροσβεστήρα. Στην απελπισία του πάνω, σπάει το κάτω τζάμι, και πάει να βγει! Σερνάμενος, η μούρη στο χώμα, και -είπαμε- πιο λιώμα δεν γίνεται.
Και πάμε στο... επόμενο καρέ. Ή μάλλον στις επόμενες ερωτήσεις.
-Ποιος κινδύνευε από τον ληστή εκείνη τη στιγμή, στη θέση που βρισκόταν; (Δείτε το φρικτό βίντεο μισανθρωπιάς!)
-Ποιος ήταν εν αμύνη, από τους δεκάδες περαστικούς εκεί έξω;
-Ισχύουν τα όσα μετέφερε ο κύριος παρουσιαστής, από την συνέντευξη που πήρε από τον ιδιοκτήτη στο άψε-σβήσε, πριν καν διασταυρώσει τα γεγονότα; Ότι δηλαδή εξερχόμενο το «απόβρασμα», απειλούσε μ' ένα τεράστιο κομμάτι τζάμι, τον ίδιο αλλά και τους άλλους;
Και φτάνουμε στο έγκλημα.
Εγώ είδα δυο τύπους, να κλωτσοβαράνε έναν άνθρωπο, μπρούμυτα, χάμω στη γη. Με όση δύναμη και «μαγκιά», τους επέτρεπε η όρθια τους θέση. Ήταν άνετοι στο έργο αυτό, και επανέρχονταν με ζέση σε δευτερόλεπτα.
υ.γ. Το «απόβρασμα» τα κακάρωσε. Κι αν κάποιοι πουν, ένας ληστής, ένας ναρκομανής, ένας γκέι, λιγότερος, τους απαντώ: Ένας δυστυχισμένος άνθρωπος δολοφονήθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. (Από κάτι τζάμπα μάγκες)